Deň Čas Liturgický kalendár Úmysel Očakávame
Nedeľa 31.3. 7:00

8:15

9:45

Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania za zdravie a Božie požehnanie pre Zdenku

Bodice: na úmysel

za veriacich

6:50 požehnanie veľkonočných jedál
Pondelok 1.4. 8:15

9:45

Pondelok vo Veľkonočnej oktáve

Bodice: na úmysel

+ Jozef

Utorok 2.4. 18:00 Utorok vo Veľkonočnej oktáve + Ondrej a Eva
Streda 3.4. 7:00 Streda vo Veľkonočnej oktáve + Július a Gabriela
Štvrtok 4.4. 18:00 Štvrtok vo Veľkonočnej oktáve + Jaroslav a Milan Adorácia od 17:30
Piatok 5.4. 17:00

18:00

Piatok vo Veľkonočnej oktáve

Prvý piatok

Bodice: na úmysel

za zdravie a Božie požehnanie
pre matku, deti a vnúčatá

 

Sv. omša za účasti detí

Sobota 6.4. 8:00 Sobota vo Veľkonočnej oktáve za rodinu Plevovú Fatimská pobožnosť o 7:30
Nedeľa 7.4. 7:00

8:15

9:45

Druhá veľkonočná nedeľa

Nedeľa Božieho milosrdenstva

za veriacich

Bodice: na úmysel

za dary D.S. a Božiu pomoc pre Silviu

Pobožnosť k Božiemu milosrdenstvu o 15:00
  • namiesto modlitby Anjel Pána sa počas celého Veľkonočného obdobia modlíme Raduj sa, nebies Kráľovná.
  • Bohuznámi na krížovú cestu darovali 100, 100, 100, 100 a 100 €. Pán Boh zaplať a požehnaj všetkých darcov.
  • Pán Boh zaplať všetkým, ktorí ste akýmkoľvek spôsobom pomohli pri slávení Veľkonočných sviatkov – spevákom, miništrantom, lektorom, všetkým čo zdobili a upratovali kostol, všetkým, čo ste akýmkoľvek spôsobom prispeli k dôstojnému sláveniu Veľkonočných sviatkov.
  • Výzva diecézneho biskupa Mons. Františka Trstenského – Kňazské bratstvo svätého Pia X. nie je uznané Katolíckou cirkvou. Odmieta učenie II. Vatikánskeho koncilu a je neposlušné voči pápežovi. Preto veriacim neodporúčam zúčastňovať sa na ich obradoch a kňazom zakazujem pozývať ich do farností.
  • túto nedeľu sa začína 3. etapa pastoračného plánu Ježišova cesty do Emauz. Počas tejto etapy budeme prehlbovať náš vzťah k Eucharistii a novými spôsobmi objavovať možnosti, ako byť aktívnou súčasťou každej svätej omše. Na tento účel sme pre vás pripravili špeciálne pozvánky, ktoré si môžete zobrať pri východe z kostola. Prosím, všimnite si, že pozvánka obsahuje návod, ako môžete prinášať osobné obetné dary. Boh má moc premieňať všetko v našom živote. Stačí mu to dať. Slávenie Eucharistie je pre nás kresťanov miestom premeny. Nech radosť z vykúpenia prenikne naše životy a spojí ich s Kristovou dokonalou obetou!
  • aj deti budeme v nasledujúce mesiace viac orientovať smerom k Eucharistii, zvlášť tie prvoprijimajúce. Pripravili sme na tento čas (dva mesiace) jednoduchý stierací plagát, nakoľko deti zaujal už v advente spôsob ako odkrývajú a spoznávajú pravdy o Ježišovi. Stierací plagát, ktorý bude predstavovať obraz Eucharistie v monštrancii, nám v jednotlivé nedele bude ponúkať krátku audio-katechézku zameranú na Eucharistiu. Dieťa si ju v jednotlivé nedele nájde načítaním QR-kódu, ktorý objaví po zotrení príslušného okienka, a ktorý sa zároveň ukáže ako vzácny drahokam. Zakaždým, keď splní úlohu pre daný týždeň, bude môcť odkryť malé drahokamy. Okrem toho bude tento plagát ponúkať aj miesta, ktoré po zotretí opäť odhalia QR-kód, ktorý bude skrývať biblické príbehy o Eucharistii alebo príbeh o patrónoch prvoprijimajúcich detí. Tento plagát verím, že vám poslúži v najbližšie obdobie aby sme deťom priblížili vzácny Ježišov dar – Eucharistiu.
  • o upratovanie kostola prosím Račkovú, Mračnovú, Tkáčovú a Gubášovú. Pán Boh zaplať za službu.

PRAJEM VÁM MILOSTIPLNÉ VEĽKONOČNÉ SVIATKY